Samen ontspannen: Voor jou en het groeiende kindje in je buik.

Zwangerschapsmassage

Praktisch

Kosten

€89 voor een massage van 90 minuten.

Daarnaast worden reiskosten buiten Zwolle berekend.

Cadeautip

Wil jij een zwangere vrouw in je omgeving blij maken met een heerlijke ontspanningsmassage? Geef ‘m dan cadeau!

Voordelen

Helen

Helpt bij diverse (zwangerschaps) kwalen

Fijne hormonen

Boost van endorfine en oxytocine.

Aarden

Kom uit je hoofd en in je lichaam.

In volle bloei

Herken jij dit?

Na een lange dag werken kom je thuis en je ploft op de bank. Je voelt dat je het eigenlijk wat rustiger aan had moeten doen, maar er was zoveel te doen vandaag. Je komt tot de conclusie dat dit de hele zwangerschap al zo gaat, je loopt jezelf en het kindje in je buik voorbij. Je lichaam is moe, je rug doet pijn en dit heeft effect op je hele zijn. Je voelt je gehaast en slaapt ook niet meer zo goed.

Je voelt: Dit moet anders. Als je op deze manier doorgaat lukt het misschien niet je werk te blijven doen zoals je dat graag wilt of kan je niet die dingen blijven doen die je zo graag doet samen met je partner, vrienden en familie.

Jij wil met een gezond en vitaal lichaam bevallen en het moederschap tegemoet gaan!

Stel je eens voor hoe het is om alle spanning helemaal los te laten. Om weer lekker te kunnen slapen en uitgerust een nieuwe dag tegemoet te kunnen. Om toe te geven aan wat jouw lichaam en geest nodig hebben.

Ik help je ontspannen door massage bij jou thuis. Ik neem alles mee, jij hoeft alleen maar te gaan liggen.

Waardevolle ontspanning tijdens jouw zwangerschap

Een zwangerschapsmassage van In volle bloei brengt jou en jouw kindje rust en ontspanning.  Daarnaast is het de perfecte manier om je te helpen je meer op jouw gemak te voelen bij de veranderingen in jouw lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door de zwangerschapsmassage worden verminderd. 

Ik bied je een moment van ontspanning, zodat jij, samen met het kindje in je buik, de drukte van de dag even achter je kunt laten. Wanneer jij ontspannen bent werkt dit namelijk door in jouw kindje. Tijdens de massage wordt er extra aandacht  besteed aan die punten die tijdens de zwangerschap worden belast. En heb jij specifieke wensen, dan wordt de massage hier op aangepast.

Zwangerschapsmassage is een rustige en zachte massage om overstimulatie van de bloedsomloop en het hormoonsysteem te voorkomen. Daarnaast houd ik rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten.

Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van massageolie van Volatile, deze is speciaal geschikt voor zwangeren. Naast een lekkere massageolie is deze olie voedend en verzorgend voor de strakke en gespannen huid. Tijdens de massage wordt je lichaam ondersteund door kussens, zodat jij comfortabel ligt. Je wordt toegedekt met warme lakens en dekens.

Ik voer de zwangerschapsmassage met zorg, rust en ontspanning uit. De massage vindt voor het grootste gedeelte plaats in zijligging. Hierbij worden kussens gebruikt om je benen te ondersteunen, zodat je optimaal van de massage kunt genieten. De massage eindigt in rugligging, om zo extra aandacht aan je armen, gezicht, nek en schouders te kunnen besteden.

Heb je medische klachten? Informeer dan bij jouw zorgverlener of je gemasseerd mag worden. Eventueel kunnen we de massage aanpassen (deelmassage)

De resultaten van een ontspannen zwangerschapsmassage

Meld je aan voor een massage en vind ontspanning tijdens je zwangerschap.

Meer voordeel door te combineren!

Aanbod

In Bloei
€89
In Volle Bloei
€245
Relaxed bevallen vanuit Regie® en massage combinatiepakket

Review

Zwangerschapsmassage aan huis, dat is nog eens warm en persoonlijk op maat. Toen ik jou vroeg of je in het ziekenhuis langs wilde komen, heb je dit zo zorgvuldig opgepakt. Eerst even bellen en kijken wat mogelijk is in de situatie van nu. Je hebt gekeken naar opties op korte termijn en je stond er binnen een paar dagen. Dankjewel Sanne voor de belevenis die je gaf en de ontspanning die ik kon ervaren in mijn lichaam en geest, waarvan ik niet wist dat ik tot dat niveau van ontspanning kon komen. Bedankt voor je warmte en geborgenheid! Dit gun ik iedere zwangere. Liefde voor je lijf. Ik kijk er met dankbaarheid op terug!

Vraag een massage aan

Geef jezelf of een geliefde een heerlijke zwangerschapsmassage cadeau.

Geef je direct op!

Wat leuk dat jullie interesse hebben in het Relaxed bevallen vanuit Regie programma! Maak hieronder je keuze voor de groepscursus, privélessen of combineer het programma met massages. Ik neem zo snel mogelijk contact op.